Testimonial

Het advocatenkantoor STUDIO | LEGALE is een trouwe partner van Credit Expo. In 2023 is STUDIO | LEGALE  Gold Partner. Advocate Laurie Peer legt uit waarom ze jaarlijks aanwezig zijn.

“We nemen al enkele jaren deel aan Credit Expo België om meerdere redenen. Uiteraard om in contact te komen met potentiële klanten onder de bezoekers, maar ook om bij de andere exposanten nieuwe digitale tools te leren kennen die we voor onze eigen processen kunnen gebruiken. We hebben zo al samenwerkingen kunnen afsluiten. Door de vele interessante sprekers in de niche van het credit management blijven we op de hoogte van de nieuwe trends en verkrijgen we nieuwe inzichten. Onze cliënten nodigen we uit voor een bezoek aan Credit Expo. Het is een prima gelegenheid om relaties te onderhouden. Door het netwerken met de bezoekers hebben we ook al nieuwe cliënten kunnen werven. Met onze deelname zetten we ‘in the picture’ dat een advocaat de ideale partner is in een incassotraject. Dit wordt soms geheel ten onrechte vergeten.”

 

Over STUDIO | LEGALE

Het advocatenkantoor STUDIO | LEGALE pakt wanbetalers kordaat aan. STUDIO | LEGALE is de ideale partner om uw facturen te innen. Tevens zorgen zij er voor dat uw tools (contracten, algemene voorwaarden, flow, etc.) geoptimaliseerd worden om effectief aan incasso te doen.

Bedrijfsprofiel & contactgegevens