Wie deze eerste editie van de Credit Expo heeft bijgewoond zal kunnen bevestigen dat het zeker de moeite waard was. We hebben heel wat IvKM-leden mogen begroeten op onze stand. Het was een mooie gelegenheid om eens rustig bij te praten met collega’s of met IvKM-bestuurleden.

En dit kon dan gecombineerd worden met de mogelijkheid om een uitgebreide vakbeurs op het vlak van credit management te bezoeken. Aanbieders van diensten in zowat alle domeinen en aspecten die voor kredietmanagers relevant zijn waren aanwezig. Een uitgelezen kans om in één dag veel informatie te verzamelen en contacten te leggen.

Voeg daarbij nog een uitgebreid seminarieprogramma, met lezingen en presentaties over verschillende aspecten van kredietmanagement. Het grote aantal bezoekers toont aan dat kredietmanagement duidelijk aan belangstelling en dus ook aan belang wint.

Het Instituut voor Kredietmanagement is een ledenvereniging die de belangen van alle credit professionals vertegenwoordigt en behartigt. Onze missie geeft aan dat we willen bijdragen tot de emancipatie en de professionalisering van het vakgebied. Aarzel niet met ons contact te nemen : info@ivkm.be

Na het succes van deze eerste editie is al zeer snel beslist om volgend jaar opnieuw een Credit Expo te organiseren. Deze gaat door op donderdag 20 oktober 2016 in de Brabanthal Leuven, een datum om alvast in uw agenda te reserveren ! We kijken er al naar uit u daar te mogen begroeten !

Bron: www.ivkm.be