Credit Tools en AcceptEmail tekenen partnerovereenkomst.

Onlangs tekenden Credit Tools en AcceptEmail een partnerovereenkomst. Hiermee leggen zij de samenwerking rondom de integratie van AcceptEmail in de credit managementoplossingen van Credit Tools vast.

Door de koppeling betalen debiteuren twee keer sneller. In het kader van de wet- en regelgeving rondom SEPA verdwijnt de acceptgiro als betaalmiddel. Vele organisaties zoeken daarom een digitale invulling als alternatieve betaalservice; de ‘digitale acceptgiro’. AcceptEmail biedt professionele dienstverlening aan bedrijven voor het digitaal versturen van rekeningen, acceptgiro’s en incassomachtigingen.

“Om onze klanten zo optimaal mogelijk te blijven ondersteunen in hun gehele debiteurenbeheer geloven wij dat verregaande integratie met verschillende gerelateerde partijen en pakketten het verschil maakt. Dat biedt onze klanten een toekomstbestendige oplossing. Daarom hebben we, naast een groot aantal andere integraties, nu ook een koppeling met AcceptEmail gerealiseerd in de nieuwste versies van onze software”, zegt Pim van der Hagen, CEO Credit Tools.

Vele organisaties zetten een credit managementoplossing in voor hun debiteurenbeheer. In het kader van SEPA en de online ontwikkelingen in credit management is het noodzakelijk deze betaalservice te omarmen en mogelijk te maken via bestaande pakketten. “Door de koppeling kunnen gebruikers nu heel makkelijk vanuit Credit Tools AcceptEmails verzenden”, vervolgt Robert der Kinderen, CCO AcceptEmail. “Debiteuren betalen tot wel 50% sneller met AcceptEmail. Dat komt omdat het in een paar tellen is gedaan. Hierdoor neemt het aantal openstaande vorderingen af. En dat betekent: minder herinneringen, een lager kapitaalbeslag en tot wel 70% kostenbesparingen.”

Bron: www.creditexpo.be