Gilles Soaleh, Head of International Sales bij Isabel Group, wordt directeur van de Franse dochteronderneming Clearnox. Gilles, die al meer dan 8 jaar bij Clearnox werkt, heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales, business development en partner activation in de IT-industrie. Als Head of International Sales zullen Gilles en zijn team zich richten op de oplossingen van Ponto en Clearnox in de internationale markt.

“Ik ben vereerd met deze nieuwe rol en zal mijn ervaring optimaal inzetten om de internationale groei van het bedrijf voort te zetten. Dankzij het dynamisme van het team zullen we erin slagen de internationale doelstellingen van de groep te bereiken en de leidende positie van Clearnox op de Franse markt te bevestigen.” Gilles Soaleh Head of International Sales

Gilles volgt Mathias Eleaume op, die zich zal richten op de strategie en incubatie binnen de groep. Mathias heeft als oprichter een sleutelrol gespeeld in het succes van Clearnox. Sinds de oprichting heeft Clearnox de betaling van meer dan €10 miljard aan facturen gefaciliteerd. In 2021 werd Clearnox overgenomen door Isabel Group als onderdeel van haar internationale ambities en haar doel om andere oplossingen op het gebied van order-to-cash aan te bieden. Mathias en Gilles hebben hun nieuwe functies al opgenomen.

Bron: Isabel Group