Dynatos, het competence center van de Cronos Groep voor financiële procesoptimalisatie, breidt haar activiteiten uit naar Spanje en Portugal, met de opening van een nieuw kantoor in Madrid.

De Cronos Groep is een toonaangevend IT-leverancier in België met meer dan 5000 werknemers. Dynatos, sinds 2010 specialist in Accounts Payable automatiseringsoplossingen, is haar transformatie gestart naar een end-to-end aanbieder voor financiële automatisering, om klanten op internationaal niveau te kunnen bedienen.

De expansie ligt in lijn met de bedrijfsstrategie van zowel de Cronos Groep als Dynatos. De expansie van Dynatos in Iberia is de meest recente inspanning van de Cronos Groep om haar internationale aanwezigheid/voetprint te vergroten. Dynatos heeft een enorme groei sinds 2010 gekend. De expansie die gepaard gaat met een investering in technologie, resources en kennis, zal een enorme impact hebben op de capaciteit van Dynatos om organisaties en klanten op globaal niveau te kunnen ondersteunen in het digitale financiële transformatie. “We zijn enorm verheugd om meer kennis en support op een grotere schaal te kunnen leveren, met ervaren mensen in het werkveld.” Aldus Gert-Jan de Vries, Managing Partner bij Dynatos.

Antonio Garcia Guerrero is aangewezen als Country Manager voor Dynatos Iberia, voormalig directeur van ReadSoft Spanje. “We zijn ervan overtuigd dat Dynatos beschikt over de juiste uitrusting om een impact te kunnen maken op de Spaanse en Portugese markt.”

Bron: Persberichten.com