Credit Expo, het grootste kennis- en netwerkevent voor de Belgische credit management sector staat op donderdag 21 november 2019 in het teken van het thema “Credit management & digitale transformatie”.

De digitale transformatie van ons vakgebied is in de afgelopen jaren razendsnel gegaan en heeft grote impact op onze manier van werken. Credit managers hebben dagelijks te maken met veranderingen en uitdagingen die digitalisering met zich meebrengt. De credit manager van morgen zal naast kennis van processen en systemen op het gebied van order-to-cash, steeds meer digitale vaardigheden moeten hebben.

Tegelijk moet de credit manager waken dat de menselijke maat niet uit het oog verloren wordt. Persoonlijk contact is en blijft belangrijk, nu en in de toekomst. Hoe gaat de credit manager met deze vraagstukken om en hoe maak je verstandige keuzes uit het enorme aanbod van mogelijkheden?

Tijdens Credit Expo 2019 bieden we inzicht in de laatste digitale trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied door deze overzichtelijk te presenteren, o.a. op de stands van de exposanten. Diverse gratis lezingen zullen aan het thema gewijd worden. Het volledige programma zal in de loop van oktober op deze website gepresenteerd worden.

Wilt u de Credit Expo bezoeken?

Credit Expo is bestemd voor eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en gebruikers van innovatieve oplossingen op het gebied van credit management in de breedste zin van het woord. Registreer via de button hieronder voor een gratis bezoek:


Wilt u deelnemen als exposant?

Credit Expo België wordt sinds 2015 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy samen met het IvKM en is uitgegroeid tot het grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management sector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarieprogramma.

EXPOSANTENBROCHURE CREDIT EXPO BELGIË 2019 (PDF)

Voor meer informatie over de mogelijkheden als exposant kunt u ook contact opnemen met Bart Spiessens, Sales & Marketing Manager, E: bart@creditexpo.be, M: 0473 894 220.

Graag tot ziens op Credit Expo 2019 op donderdag 21 november in de Brabanthal te Leuven.