Met de overname van @Vendor, zal CreditPeople nu ook actief aanwezig zijn op de Nederlandse creditmanagement markt. De missie van CreditPeople luidt als volgt: ‘Het ontzorgen van organisaties in het Bill2Cash domein’.

Deze wil het bedrijf graag verder uitdragen in Nederland. Vanaf heden biedt CreditPeople de volgende diensten aan in Nederland:

  • Werving en selectie van Bill2Cash-professionals: Dit stelt bedrijven in staat om
    hooggekwalificeerde en gespecialiseerde professionals te vinden die essentieel zijn voor het beheer van de Bill2Cash-processen. Dit zowel op vlak van strategie, management en operations.
  • Audits, analyses en optimalisatie van het volledige Bill2Cash-proces: Hiermee kunnen bedrijven hun financiële processen nauwgezet laten evalueren en verbeteren, waardoor ze efficiënter en kosteneffectiever kunnen opereren. Een frisse kijk op jullie klantenacceptatie-, facturatie- en invorderingsproces, daar staan wij voor. We bieden een onafhankelijke blik op de diverse aspecten, zoals o.a. organisatie, medewerkers, processen, systemen, … en bieden een beeld op de ‘way forward’.
  • Opleidingen: CreditPeople biedt ook opleidingsmogelijkheden aan, waarmee professionals in staat worden gesteld om te groeien in hun vakgebied. Bovendien worden nieuwe talenten aangemoedigd om zich in de creditmanagement sector te begeven.

De overname van @Vendor door CreditPeople, betekent ook een belangrijke stap in het oprichten van een creditmanagement community. Over de grenzen heen samenwerken, samen leren en samen inspireren, is de ambitie van CreditPeople. Door dit netwerk van Bill2Cash professionals, streeft CreditPeople naar de beste oplossingen voor de uitdagingen in het Bill2Cash domein.

Kevin Leijendekker, mede-eigenaar van @Vendor, zal de commerciële activiteiten voor CreditPeople in Nederland coördineren. Anka van der Sanden, mede-eigenaar van @Vendor, zal niet actief betrokken zijn bij de overgang en heeft inmiddels een nieuwe rol als eigenaar en CEO bij de Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep.

Bron: Credit Expo