Op woensdag 14 oktober 2015 organiseert Next Level in samenwerking met het Instituut voor Kredietmanagement (IvKM) de eerste editie van Credit Expo in België.

Het evenement wordt gehouden in Flanders Expo te Gent. Deze centraal gelegen moderne beurs- en congreslocatie is voor zowel credit management professionals uit Vlaanderen als uit Wallonië goed bereikbaar.

Serge van Groningen, directeur Next Level: “Door veranderende wet en regelgeving, technologische ontwikkelingen en toenemende internationalisering maakt het vakgebied creditmanagement  momenteel een snelle ontwikkeling door in België. Daar past een volwaardige vakbeurs bij waar credit managers kennis en ervaringen kunnen uitwisselen en contact kunnen leggen met innovatieve dienstverleners op het gebied van credit (risk) management.  Op dit moment is er geen grootschalig evenement in België dat in deze behoefte voorziet. Wij hebben inmiddels tien jaar ervaring met de organisatie van Credit Expo in Nederland. In nauwe samenwerking met de beroepsvereniging voor credit managers in België, het IvKM, verwachten wij een vergelijkbare vakbeurs in België te kunnen organiseren.

Ludo Theunissen, voorzitter IvKM: “Vanaf de eerste editie in 2005 heb ik Credit Expo in Nederland regelmatig bezocht. Door de jaren heen is Credit Expo uitgegroeid tot een landelijke vakbeurs waar alle facetten van creditmanagement zijn terug te vinden. In diverse lezingen wordt aandacht besteed aan actuele trends en thema’s met betrekking tot creditmanagement waarbij de verschillen tussen bedrijven die actief zijn in B2C, B2B en internationale markten inzichtelijk worden gemaakt. Voor creditmanagers is Credit Expo een uitermate nuttige dag. Als voorzitter van het IvKM kijk ik dan ook uit naar de komst van Credit Expo in België en heb er het volste vertrouwen in dat het evenement zal bijdragen tot de verdere professionalisering en emancipatie van creditmanagement in het Belgische bedrijfsleven.

Meer informatie:

Next Level Academy Logo

logo-IvKM_JPEG-300x119

Bron: www.creditexpo.be