“Verbinden van stakeholders en informatiestromen in credit management centraal”

Credisoft en Credit Tools nemen ook dit jaar samen deel aan de Credit Expo België die plaats vindt op 20 oktober 2016. Bovendien verzorgen zij een interactieve productsessie met als titel ‘Integrated Solutions’. Het realtime verbinden van stakeholders en informatie-stromen in credit management staat hierin centraal. Daarnaast zijn Credisoft en Credit Tools vertegenwoordigd met een stand op de expo.

Credit Expo is hét vakevenement op het gebied van credit management en vindt plaats in de Brabanthal in Leuven. Op stand BE.18 presenteren Credisoft en Credit Tools samen hun diensten op het gebied van credit managementoplossingen aan de Belgische markt. Daarnaast verzorgen zij om 13.00 uur een interactieve productsessie in zaal Jupiter-Uranus.

“Het creditmanagementproces is bij uitstek een integraal bedrijfsproces met veel interne en externe stakeholders. Digitalisering en automatisering nemen bovendien een steeds hogere vlucht. Naast het verder automatiseren en optimaliseren van de basisprocessen staat wat ons betreft juist het verbinden van stakeholders en informatiestromen centraal, het liefst realtime. Tijdens onze interactieve productsessie gaan we hier dieper op in en demonstreren we een deel van de mogelijkheden binnen onze credit managementoplossing”, zegt Martin de Heus, Head of Sales & Marketing bij Credit Tools.

“Credit Expo België is een uitgelezen mogelijkheid om onszelf als partner te presenteren. Niet alleen met een gezamenlijke stand, maar ook met een vakinhoudelijke presentatie. We kijken uit naar een succesvol evenement”, zegt André Coleman, managing director Credisoft.

Over Credisoft

Credisoft is gespecialiseerd in de implementatie van credit management software. Zij is de Business Partner en ‘preferred’ reseller voor de Belgische markt van de softwareoplossingen van Credit Tools op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen. Meer informatie: www.credisoft.be

Over Credit Tools

Credit Tools ontwikkelt en implementeert al meer dan 15 jaar credit management software. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in innovatieve oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen. Wij hebben een diepe kennis van en een groot inlevingsvermogen in de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Dit is de basis waarop wij onze innovatieve oplossingen realiseren en continu blijven verbeteren. We denken met de klant mee, anticiperen op de vraag en staan open voor innovatie. Hierdoor kunnen we onze klanten de oplossing bieden waarmee zij hun credit management zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Nu en in de toekomst. We make cash flow. Meer informatie: www.credittools.nl

Bron: Credit Expo