Collenda, de toonaangevende leverancier van credit en collections management software oplossingen, heeft S4Dunning overgenomen. S4Dunning is een snelgroeiende leverancier van debiteurenbeheersoftware voor Europese bedrijven.

S4Dunning is in 2013 opgericht (oorspronkelijk als S4Financials) met als doel flexibele debiteurenbeheersoftware te ontwikkelen die snel inzetbaar is, eenvoudig te gebruiken is en een duidelijke return on investment biedt. S4Dunning heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt in haar Europese kernmarkten. Als onderdeel van Collenda zal S4Dunning haar trouwe klanten blijven bedienen en tegelijkertijd haar mogelijkheden uitbreiden om nieuwe markten te bereiken en te bedienen. In nauwe samenwerking met het Collenda-team in Nieuwegein zullen Marcel Blanken en Jeroen Jansen, de oprichters van S4Dunning, het bedrijf blijven aansturen en de klanttevredenheid blijven vergroten.

S4Dunning biedt de beste SaaS-oplossingen voor debiteurenbeheer in het middensegment van de markt en is daarmee een natuurlijke aanvulling op Collenda’s toonaangevende credit en collections management software suite.

“Collenda investeert actief in debiteurenbeheer- en incassosoftware, waar we binnen Europa een aanzienlijke groei zien in zowel het B2C als het B2B segment,” zegt Hartmut Wagner, CEO van Collenda. “S4Dunning biedt een marktleidend product waarmee een loyaal en groeiend klantenbestand wordt bediend en is een zeer strategische aanvulling op ons portfolio. De complementaire mogelijkheden van onze producten en de gezamenlijke roadmap zal ons bestaande marktleiderschap verstevigen en ervoor zorgen dat we aan de veranderende behoeften van onze klanten kunnen blijven voldoen. Als onderdeel van de Collenda-familie zullen we S4Dunning introduceren op een brede internationale markt zodat we ons groeitraject kunnen versnellen”.

“De krachten bundelen met Collenda is een belangrijke stap voor ons en onze klanten”, zegt Marcel Blanken, oprichter en CEO van S4Dunning. “Ons doel is altijd geweest om met geweldige producten en tevreden klanten door te groeien. Als onderdeel van Collenda kunnen we nu de levering van best-in-class en innovatieve producten aan onze bestaande en toekomstige klanten versnellen. We kijken ernaar uit om Collenda’s internationale verkoop- en marketingcapaciteiten te benutten om verdere groei te stimuleren, en we zijn enthousiast over deze volgende stap in onze reis”.

Bron: Creditexpo.be