Anachron en Paragon maakten vandaag de details bekend van de samenwerking die ze aangaan om gezamenlijke klanten te ondersteunen bij het verder stroomlijnen en vereenvoudigen van het versturen van order-to-cash gerelateerde documentatie.

“Anachron streeft ernaar zijn klanten de best beschikbare oplossingen te bieden, waarmee ze facturen en andere documentatie naar klanten waar dan ook ter wereld kunnen versturen, op elk moment, via elk netwerk en in elke gewenste opmaak”, aldus Frank Hoekstra, CEO van Anachron. “Paragon stelt net als wij de klant centraal in hun ontwikkelings- en innovatieproces. Met behulp van hun geavanceerde output-oplossingen kunnen we ook in de toekomst onze beloften aan klanten blijven waarmaken.”

“Paragon is voortdurend op zoek naar manieren om onze eigen technologieën met die van anderen te integreren om de omvang van onze dienstverlening te vergroten”, vertelt Steve Berney, Business Development Director bij Paragon. “Dankzij onze open samenwerking met Anachron kunnen we klanten een compleet output-programma aanbieden voor hun volledige facturatie- en betalingsproces, evenals voor overige documentatie.”

Anachron is een toonaangevende leverancier van mondiale order-to-cash optimalisatieservices. Met zijn Order2Cash-oplossingen ondersteunt het bedrijf Fortune 500-bedrijven en middelgrote ondernemingen over de hele wereld. Het Order2Cash-platform biedt ondernemingen de mogelijkheid hun bedrijfsprestaties te volgen, onderhouden en verbeteren, door ondersteuning van elk onderdeel van hun volledige order-to-cashcyclus: van krediettoetsing, contractondertekening en archivering tot e-facturatie, online betalingen, debiteurenbeheer en meer. Paragon zal efficiënte en kosteneffectieve documentoplossingen op maat ontwikkelen voor Order2Cash-klanten, en zo de elektronische diensten complementeren met een complete en slimme drukwerkstrategie.

Ga voor meer informatie over alle mogelijkheden van de Order2Cash-oplossing naar www.order2cash.com.

Paragon Group biedt op technologie gebaseerde oplossingen die echt het verschil maken en concurrentievoordeel opleveren voor klanten door optimalisering van hun bedrijfsprocessen en verbetering van de communicatie met hun klanten.

Paragon zet zijn unieke capaciteiten op het gebied van technologie, mensen en procesbeheer in om oplossingen op vier strategische gebieden te bieden: documentatie, marketing, toegangscontrole en traceerbaarheid. Deze oplossingen omvatten campagnebeheer voor grote merken, beheer van digitale postkameroplossingen, productie van miljarden tickets en smartcards per jaar, en RFID-tags voor luxegoederen.

Een volledig overzicht van Paragons oplossingen voor documentatie, marketing, toegang en traceerbaarheid is te vinden op http://www.paragon-europe.com/.

Bron: anachron.com