Op donderdag 20 oktober 2016 vond de tweede editie van Credit Expo België plaats in de Brabanthal te Leuven.

In totaal waren ruim 700 personen aanwezig die betrokken zijn bij de Belgische markt voor credit management en debiteurenbeheer. Een bevestiging van het succes van de eerste editie, toen 600 deelnemers verwelkomd werden. De derde editie van het credit management evenement zal plaats vinden op donderdag 19 oktober 2017 in Flanders Expo te Gent.

Credit Expo is een organisatie van het Amsterdamse Next Level Academy BV, in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement). Een 40-tal exposanten, waaronder de hoofdsponsors Trifinance, OnGuard en Dun & Bradstreet, gaven hun vertrouwen aan de beurs.

Bekijk het fotoverslag van Credit Expo 2016 op Facebook

De opening van het evenement werd verzorgd door IvKM-voorzitter Ludo Theunissen en Glen Bullivant, President FECMA (Federation of European Credit Management Associations). Credit Expo werd op gepaste wijze met een netwerkdrink afgesloten.

Prof. Ludo Theunissen: “De Credit Expo is meer dan een vakbeurs. De 700 bezoekers konden ook deelnemen aan een doorlopend seminarieprogramma. In deze 30 gratis seminaries kwamen alle aspecten van het hedendaagse kredietmanagement aan bod, gaande van data-analyse en innovatieve credit management software, over het gebruik van handelsinformatie en kredietverzekering tot het minnelijk en juridisch incasso. Credit Expo is aan het uitgroeien tot dé jaarlijkse afspraak voor de sector in België.”

De 3de editie zal opnieuw in Flanders Expo te Gent plaats vinden, waar ook de eerste editie georganiseerd werd. Afspraak op donderdag 19 oktober 2017.

Download hieronder de presentaties van Credit Expo België

Mist u een presentatie? Stuur dan een mail naar: info@creditexpo.be

Bart Spiessens (bvba de Marketeer)
Marketing – Credit Expo België
M +32 (0)473894220
bart@creditexpo.be