Sidetrade ontving de Futur40-prijs van Forbes magazine op woensdag 11 juli 2018 in het Pavillon d’Armenonville in Parijs, als onderdeel van het International Finance Forum georganiseerd door Paris Europlace. Deze vijfde editie van de Futur40-trofeeën vond plaats onder auspiciën en in aanwezigheid van Olivia Grégoire, wethouder van Parijs, en voorzitter van de speciale commissie voor het wetsvoorstel van Pacte.

Veertig bedrijven, exclusief financiële bedrijven, werden onderscheiden door Forbes France voor hun omzetgroei en de originaliteit van hun bedrijfsmodel, gebaseerd op gegevens van Morningstar, in samenwerking met PME finance-Europe Entrepreneurs, het advies- en auditkantoor RSM, F2iC en Parijs Europlace.

Jean Rognetta, directeur van de redactie van Forbes Frankrijk, zei:

“Hoewel algoritmen voor kunstmatige intelligentie een nieuwe en diepgaande transformatie teweegbrengen van hoe bedrijven werken, heeft Sidetrade aangetoond dat het de ontwrichtende trend onder de knie heeft. Het is een van de weinige renpaarden die op Euronext Parijs worden genoteerd voor diegenen die op AI willen gokken.”

Olivier Novasque, oprichter en CEO van Sidetrade Group, verklaarde:

“We zijn vereerd de Forbes Futur40-prijs te mogen ontvangen, een bewijs van de durf en pioniersgeest van ons team en onze technologische voorsprong in kunstmatige intelligentie. Sidetrade heeft deze geweldige groeimogelijkheden voor de komende jaren aangegrepen door het gebruik van AI te democratiseren in bedrijven die hun concurrentievoordeel in hun markten willen vergroten. Met deze prijs willen we ook onze klanten en aandeelhouders bedanken die ons met succes hebben vergezeld in dit prachtige avontuur.”

Bron: Sidetrade