Credit Tools en Creditsafe gaan samenwerking aan.

Onlangs zijn Credit Tools en Creditsafe een samenwerking aangegaan. Zij realiseren hiermee een koppeling van en naar de data-integratie en beschikbaarheid van online kredietinformatie van Creditsafe in de softwareoplossing CreditManager van Credit Tools.

Creditsafe helpt bedrijven met informatie, oplossingen en advies op het gebied van credit management. Zij doet dit door online bedrijfskredietinformatie aan te bieden via onder andere Creditsafe API. Deze oplossing biedt data waarmee creditmanagement-afdelingen hun eigen gegevens kunnen verrijken of verifiëren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van contactpersonen en kredietscores en –limieten en/of het controleren van beslissingsbevoegdheden.

“Wij willen blijvend bijdragen aan de optimalisatie van creditmanagement-processen bij onze klanten. Het voortdurend innoveren van onze software-oplossingen is daarvan een logisch gevolg. Onderdeel daarvan is de koppeling met Creditsafe in de nieuwste release van CreditManager. Zo blijven wij waarde toevoegen voor onze klant”, zegt Pim van der Hagen, CEO Credit Tools.

Danny van Os de Man, IT Manager bij Creditsafe vult aan: “Een groot aantal van onze klanten werkt met oplossingen van Credit Tools. Voor ons is het juist daarom van belang een koppeling te maken met deze software. Zo dragen we bij aan het gebruikersgemak en de tevredenheid van onze klanten.”

Bron: www.creditexpo.be