In de aanloop naar Credit Expo op 14 oktober in België en op 5 november in Nederland doen Graydon en Credit Expo gezamenlijk onderzoek onder credit managers naar de status van datagebruik binnen credit management.

Nog nooit beschikten bedrijven over zo veel data als vandaag de dag. Door slim en snel gebruik te maken van deze grote hoeveelheden data krijgen organisaties steeds beter inzicht in hun klanten. Maar wat betekent deze revolutie voor credit management?

In dit kader doet Graydon in samenwerking met Credit Expo een grootschalig onderzoek naar de status van datagebruik binnen credit management in België en Nederland. Met het onderzoek willen Graydon en Credit Expo toetsen hoe het gesteld is met datagebruik in België en Nederland en nagaan of dit datagebruik resulteert in betere creditmanagement beslissingen. Het beantwoorden van de vragen kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek 

De onderzoeksresultaten worden op Credit Expo België op woensdag 14 oktober in Gent en op Credit Expo Nederland op donderdag 5 november in Nieuwegein gepresenteerd. Tevens worden de resultaten voorzien van een uitgebreide analyse gebundeld in een rapport. Als deelnemer ontvangt u daarvan als eerste een exemplaar, zodat u uw situatie met die van anderen kunt vergelijken.

Bron: Graydon en Credit Expo