Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (DPA). Door jarenlange ervaring in Credit Management te combineren met de laatste innovaties is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat direct kan bijdragen aan de financiële gezondheid van een organisatie en haar debiteuren.

Innovatie
Mail to Pay blijft telkens nieuwe innovaties leveren aan haar klanten en relaties. Klanten van Mail to Pay hebben een voorsprong in de domeinen van incasso en betalingstechniek. Mail to Pay heeft in 2018 de Credit Management Innovation Award gewonnen.

Veiligheid
Door terugkerende security tests uit te laten voeren waarborgt Mail to Pay de veiligheid van haar klanten. De gegevens die met Mail to Pay worden verwerkt worden behandeld en gecontroleerd volgens de algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Referenties
Mail to Pay is leverancier van een aantal van de meest tot de verbeelding sprekende bedrijven in België en Nederland. Deze situeren zich onder andere In de sectoren van woningcorporaties, energie- en drinkwaterleveranciers, incassobureau, (zorg)verzekeraars en internet-serviceproviders.

Bedrijfsnaam Mail to Pay
Adres Borsbeeksebrug 34
Postcode 2600
Plaats Berchem
Land Belgie
Telefoon (+32) 03 747 91 12
Internet www.mailtopay.be
E-mail info@mailtopay.be