Focus op digitalisering, automatisering en logaritmes.

La-on Lawyers bewees zich de afgelopen jaren als een betrouwbare partner dat de nieuwste technologieën en technieken gebruikt om onbetaalde facturen te innen.

 Zowel KMO’s als multinationals maken gebruik van onze innovatieve aanpak die is gericht op een doorgedreven automatisering en digitalisering. Op die manier haalt La-on niet alleen een van de beste cash-result ratio’s, maar scoort ook onze dienstverlening hoog bij klanten en debiteurs.

 Afgelopen jaar ontwikkelde La-on in samenwerking met een wetenschappelijk analist een statistisch model dat het succes van een dagvaarding kan voorspellen. Dit logaritme wordt verder verfijnd opdat we in staat zijn voor elk debiteurenprofiel het ideale traject toe te passen, zowel in de minnelijke als gerechtelijke fase. Hiermee vinden we de ideale kostenoptimalisatie voor onze klant en behalen we het maximum aan invorderingen.

 In 2016 werd La-on genomineerd als meest innovatieve advocatenkantoor door het Europese Council of Bars and Law Societies (CCBE).

Bedrijfsnaam La-on
Adres Tavernierkaai 2/14
Postcode 2000
Plaats Antwerpen
Land België
Telefoon +32(0)3 400 89 89
Internet www.la-on.eu
E-mail info@la-on.eu