Intrum Justitia is een beursgenoteerde Europese groep van Zweedse origine  en eenexpert in debiteurenbeheer en credit management. Intrum werd opgericht in 1923 en is Europees en Belgisch marktleider. Onze geconsolideerde omzet bedraagt €530 mio.

We zijn DE referentie in het innen van onbetaalde facturen en innen op jaarbasis in België meer dan 100 miljoen €. Onze kennis van de markt is uniek.We maken het verschil door op basis van een grondige scan een aangepast invorderingsproces uit te werken. In essentie verbeteren wij de financiële gezondheid van onze klanten. Intrum zorgt ervoor dat de cash flow en rentabiliteit van een bedrijf positief wordt beïnvloed.

Onze oplossingen gaan zowel over het uitvoeren van het proces (uit eigen naam of in naam van de opdrachtgever), als over financierings- en verzekeringsoplossingen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk KMO’s en grote ondernemingen uit verschillende sectoren zoals de zorg, de nutsvoorzieningen, verzekeraars, banken, e-commerce, industriële producenten, overheden en telecombedrijven.

Bedrijfsnaam Intrum Justitia
Adres Martelaarslaan 53
Postcode BE-9000
Plaats GENT
Land België
Telefoon +32(0)27239075
Internet www.intrum.be
E-mail infobe@be.intrum.com