Focum is één van de marktleiders op het gebied van data- en risicomanagement. Wij combineren klantinformatie en data-intelligentie om krediet- en betalingsrisico’s voor bedrijven te minimaliseren. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij een zo hoog mogelijk acceptatiepercentage en een zo laag mogelijk risico voor onze klanten.

Met de Kredietwaardigheidstoets van Focum toetst je een klant realtime op diverse persoons- en kredietwaardigheidskenmerken. Zo kun je aan de hand van een kredietrisicoprofiel direct het kredietrisico bepalen en tegen welke (extra) voorwaarden je de klant eventueel wil accepteren.

Heb je ondanks een goede toetsing toch klanten die niet betalen? Dan biedt Vorderingenbeheer van Focum uitkomst. Wij nemen al je vorderingen in behandeling en zorgen voor het optimale behandeltraject, bij de best geschikte incassopartners, tegen het meest gunstige tarief. Voor jouw bedrijf betekent dit een hoger rendement op vorderingen en lagere administratieve lasten.

Focum heeft een uitgebreid aantal producten en diensten op het gebied van klantwerving en –acceptatie, datamanagement, debiteurenbeheer en incassomanagement. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Bedrijfsnaam Focum
Internet www.focum.be
E-mail info@focum.be