De normen zijn geschikt voor alle betrokken partijen, zowel voor schuldeisers als betalers. De Belgische fintech Digiteal is hiervan overtuigd en promoot al enkele jaren het gebruik van de QR-betalingscode. Deze norm uitgegeven door de “European Payment Council” wordt al vele jaren gebruikt in Duitsland, Oostenrijk en Finland.

QR-code van scan2pay

Een klassieke QR-code verwijst naar een website (url). Een QR-betalingscode van scan2pay vult direct alle velden aan die nodig zijn om de betaling vanaf elke bankrekening uit te voeren. In België wordt deze QR-betalingscode ondersteund door de mobiele bankapplicaties van Bunq, KBC / CBC, Belfius. Wat betreft de mobiele applicatie Digiteal, het staat toe om met deze QR-betalingscode te betalen vanaf elke bankrekening (Europese banken). Als bedrijf dat facturen met de Europese QR-code verzendt, ontvangt u kwaliteitsbetalingen en vermindert u handmatige afstemmingen drastisch: het bedrag is altijd nauwkeurig, de correcte (gestructureerde) communicatie is steeds aanwezig, enzovoort.

Als consument hoef je niet langer door pijnlijke en tijdrovende coderingen te gaan.

Bekijk in 60 seconden waarom consumenten Digiteal zo waarderen (video).

Digiteal gebruikt deze QR-code ook om uw klanten uit te nodigen papieren facturen op te geven ten gunste van een elektronisch kanaal, wat het dubbel interessant maakt.

Digiteal

Digiteal is erkend door de Belgische Nationale Bank als betalingsinstelling en is in de hele eurozone actief. Door de twee universums met betrekking tot de presentatie van facturen en de betaling van deze facturen samen te voegen, biedt deze fintech een uniek concept met een onmiskenbare toegevoegde waarde.

Stand 22

Indien u actief bent in B2C, het verzamelen van betalingen wilt vereenvoudigen en tegelijkertijd het ecologische en economische afval ingevolge papieren facturen wilt verminderen, kom dan naar onze stand 22 op Credit Expo België 2019.

Workshop “Wat zijn de gevolgen van e-facturering?”

We nodigen u ook uit om de presentatie bij te wonen van Cédric Nève, CEO van Digiteal.
Met als doel een duidelijk overzicht te geven van de vele voordelen die echte e-facturering kan bieden.

www.digiteal.eu