Purpose is hét adviesbureau voor maatschappelijke innovatie. Sinds 2010 werken wij aan uiteenlopende vraagstukken voor onze opdrachtgevers uit publieke en private hoek. Soms lopen wij zelf tegen een vraagstuk aan: dan initiëren we een samenwerking met de juiste partners en organiseren we de financiering.

Wij streven naar een evenwichtige maatschappij

Verschillende breuklijnen lopen dwars door de samenleving heen en ze worden steeds dieper. Arm versus rijk, werkend versus werkloos, gezond versus ongezond. De resulterende spanningen zijn zichtbaar voor iedereen. In een evenwichtige maatschappij is geen plaats voor deze breuklijnen. Daar krijgt iedereen een eerlijke kans op goede gezondheidszorg, goed onderwijs, vast werk en een stabiel inkomen. Bij Purpose werken we daarom aan innovatieve oplossingen die hieraan bijdragen.

Eén van onze missies is de transformatie naar ‘Human Centered Collections’ te stimuleren. Het samenbrengen van de diverse stakeholders rond de thematiek van collections/schuldindustrie … daar wil Purpose een drijvende rol in spelen. We ondersteunen organisaties o.a. via een leidraad sociale incasso, de meetlat sociale incasso en de Human Collections Index.

Bedrijfsnaam PURPOSE
Adres Arthur van Schendelstraat 650
Postcode 3511 MJ
Plaats Utrecht
Land Nederland
Telefoon +31 30 276 91 54
Internet www.purpose.nl
E-mail info@purpose.nl