Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, werd Intrum in 2017 het grootste bedrijf voor incasso en credit management ter wereld, na de combinatie van Lindorff en Intrum Justitia. Vandaag doet Intrum zaken in 24 landen in heel Europa. Met meer dan 8000 werknemers die zijn toegewijd om uw bedrijf een boost te geven en uw klanten terug te brengen naar een leven van duurzame uitgaven.

Wanneer we contact opnemen met uw klanten, weten we dat sommigen nog nooit eerder contact hebben gehad met een incassobureau. Ze zijn mogelijk gestresseerd, bang en misschien een beetje in verwarring over wat de aanmaning die ze hebben ontvangen eigenlijk betekent. Onze medewerkers zijn specifiek opgeleid om uw klant te helpen en zijn uitgerust met de tools voor het creëren van een betrouwbare en open dialoog. Ze kunnen de klant op het goede pad begeleiden om hen te helpen hun zaak op te lossen en opnieuw winstgevende klanten voor onze opdrachtgevers te worden.

We praten met de jonge student die vergeten is een factuur te betalen en ??zich afvraagt hoe hij het verschuldigde bedrag kan betalen. We praten met het oudere echtpaar dat achterloopt op hun rekeningen en hulp nodig hebben om prioriteit te geven aan wat eerst te betalen. We praten met de alleenstaande, werkloze moeder die niet weet hoe ze de eindjes aan elkaar moet knopen. Dat is wat we doen. Elke dag.

Wij werken voor bedrijven, organisaties en overheden – groot en klein – in alle sectoren om hen te helpen openstaande factuurbedragen te innen en hun bedrijf te laten groeien. Intrum biedt een brede selectie van diensten, waaronder het incasseren van schulden, kredietinformatie, het kopen van schulden, betalings- en factureringsdiensten en klantinzichten.

Wanneer een opdrachtgever ons een dossier stuurt, weten we dat hij zijn geld snel nodig heeft, op een betrouwbare manier. Even belangrijk is dat hij wil dat zijn klanten naderhand klant blijven. Churn verminderen en klantenvertrouwen bewaren of zelfs herstellen. Bij Intrum zijn we trots op hoe we ethisch ondernemen en hoe we streven naar innovatie en operational excellence in onze sector.

Bedrijfsnaam Intrum
Adres Martelaarslaan 53
Postcode BE-9000
Plaats GENT
Land België
Telefoon +32(0)27239075
Internet www.intrum.be