Over Atradius

Atradius is Nederlands grootste kredietverzekeraar en biedt diverse diensten op het gebied van credit management zoals kredietverzekering, bedrijfsinformatie en incasso. Met 160 kantoren in 50 landen heeft Atradius toegang tot kredietinformatie over 100 miljoen bedrijven wereldwijd. De productportfolio van Atradius helpt bedrijven over de hele wereld om zich in te dekken tegen betalingsrisico’s die zijn verbonden aan de verkoop van producten en diensten op krediet.

Dankzij jaren van ervaring en diepgaande kennis van risicoanalyses kan Atradius een uitgebreid gamma aan producten bieden. Wij beschermen zowel grote als kleine bedrijven tegen commerciële en politieke risico’s die inherent zijn aan nationale en internationale handel. Een kredietverzekering beperkt het risico dat uw afnemers niet betalen. Hierdoor beschikken onze klanten over een stabielere cash flow en kunnen zij risicokapitaal omzetten in groeikapitaal.

 Onze producten

Wij zoeken samen met onze klanten naar de beste oplossing in deze uitdagende economische tijden. Een kort overzicht van de producten van Atradius:

Atradius infoZeker geeft u een concreet advies zonder ingewikkelde rapporten of complexe ratings. Zo weet u precies wat u te wachten staat en kunt u rustig zaken doen.

Atradius mkbZeker verzekert op een eenvoudige manier tegen onder andere faillissement of surseance van betaling. Vanaf  € 100,- per maand verzekert u al uw vorderingen in de Benelux en Duitsland tot een bedrag van € 15.000 per afnemer.

De Modula kredietverzekering beperkt het risico dat uw afnemers niet betalen. Een volledige maatwerkpolis helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften.

 Atradius Collections biedt incassodiensten in binnen- en buitenland.

 

Bedrijfsnaam Atradius
Adres David Ricardostraat 1
Postcode 1066 JS
Plaats Amsterdam
Land Nederland
Telefoon 020 5533355
FAX 020-5532811
Internet www.atradius.nl
E-mail customerservice.nl@atradius.com